Ilman tulessa sisään BioZone - laitteeseen se kanavoidaan ilmanpuhdistuskammioon. Kammion läpi virtaava ilma puhdistuu ultraviolettivalon vaikutuksesta. Sen lisäksi ultraviolettivalo reagoi ilman molekyylien kanssa tuottaen puhdistavaa plasmaa, joka johdetaan ulos puhdistuskammiosta. Plasmasisältää reaktiivisia happiyhdisteitä, kuten hydroksyyliradikaaleja ja otsonia, jotka vaikuttavat myös huoneilmassa ja pinnoilla. BioZone - teknologia tuhoaa tehokkaasti bekteereja, viruksia, hiivoja, homeita, leviä ja muita mikro-organismeja sekä epämiellyttäviä hajuja.

Oikein asennettu ja käytetty BioZone tekee ympäristöstä hajuttoman, hygieenisen ja siten kaikin puolin miellyttävämmän.

  • Toisin kuin hajustimet, BioZone ei peitä hajuja kemikaaleilla vaan poistaa ne ilmasta.
  • BioZone tuhoaa bakteereita ja muita haitallisia mikrobeja sekä ilmasta että erilaisilta pinnoilta.

BioZone on pitkän tuotekehityksen tulos. BioZone Scientific International Oy:llä on vuosikymmenen kokemus puhdistimien suunnittelusta ja valmistuksesta.

  • BioZone on erittäin tehokas ja turvallinen käyttää.
  • Jokainen laite on läpäissyt tiukat laaduvalvontatestit. Jos laitteen toiminnassa kuitenkin ilmenee ongelmia, seuraa huolellisesti käyttöohjeen Vianetsintäosion ohjeita. Mikäli ongelma ei toimenpiteistäsi huolimatta korjaannu, ota meihin yhteyttä.
  • BioZone - laitteiden suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja tärkeimpinä kriteereinä tuotteen käyttöominaisuudet eli toimintavarmuus, helppo asennettavuus ja helppokäyttöisyys.